Lise Thorsen

Design

Design

Det kan jeg hjælpe med

Klima og landskab er rykket frem i vores bevidsthed og kræver i dag vores opmærksomhed på nye måder.

Det bløde grønne landskabsstrøg og bølgen blå tegner indre landskaber på det gode liv.

Det vil jeg godt tegne med på.

At skabe funktionelle og smukke rum langs infrastruktur i by og land er en kerneopgave. Det gælder alle skalaer fra støjvolde og jorddeponi langs motorveje og ringveje til de små oplevelsesrige byrum.

Fontæner foran musikhus, pladsdannelser med kunst, stemningsfulde gårdhaver og sammenhængende gadeforløb har jeg udviklet i købstæder og storbyer. 

Livets sidste have kirkegården er mit særlige felt. Det gælder både den historiske kirkegård ved landsbykirken og den urbane udstrakte assistenskirkegård langt fra kirken, der har jeg tegnet og transformeret til nye former. Det gør jeg gerne igen.

Design

Mennesket og naturen

MENNESKER har brug for naturens orden og gang. Ikke omvendt. Vi skal gøre os fortjent til fremtidens klima, når vi bygger vor tids landskab. Det vil jeg gerne gøre sammen med dig.

Bæredygtighed har altid været en gennemgående faktor i mine projekter. Det være sig en støjvold med genanvendelig jord, et spejlbassin til himlens skyer, eller nye steder at bo i lokalsamfundet.

Design

Det offentlige rum

URBANITET er det moderne rum til mennesker og mobilitet. Byens puls og bevægelse er en metafor for liv og social interaktion. 

DET fysiske miljø er menneskeskabt og der findes ingen UNDO knap. Vi kan ikke gøre det om. Men vi kan gøre det bedre sammen. Det globale ansvar ved at skabe gode landskaber og byrum løses i alle skalaer. Fra gadens rendesten til stjernerne som byggesten.

DER er ingen let vej at gå. Men vi kan ikke gå i stå. Kom med og mal himlen blå!

Kontakt

Lise Thorsen

Har du et projekt, et koncept, et frø at så eller en tung portefølje at fuldføre, – kontakt mig gerne. Jeg agerer i en bred geografi og mødes gerne om arkitektur, om samskabelse, og om projekter for det gode liv.

Denne side bruger cookies til at give den bedste visning.