Vælg en side

Lise Thorsen

Design

Design

Det kan jeg hjælpe med

Klima og landskab er rykket frem i vores bevidsthed og kræver i dag vores opmærksomhed på nye måder.

Det bløde grønne landskabsstrøg og bølgen blå tegner indre landskaber på det gode liv.

Det vil jeg godt tegne med på.

At skabe funktionelle og smukke rum langs infrastruktur i by og land er en kerneopgave. Det gælder alle skalaer fra støjvolde og jorddeponi langs motorveje og ringveje til de små oplevelsesrige byrum.

Fontæner foran musikhus, pladsdannelser med kunst, stemningsfulde gårdhaver og sammenhængende gadeforløb har jeg udviklet i købstæder og storbyer. 

Livets sidste have kirkegården er mit særlige felt. Det gælder både den historiske kirkegård ved landsbykirken og den urbane udstrakte assistenskirkegård langt fra kirken, der har jeg tegnet og transformeret til nye former. Det gør jeg gerne igen.

Design

Mennesket og naturen

MENNESKER har brug for naturens orden og gang. Ikke omvendt. Vi skal gøre os fortjent til fremtidens klima, når vi bygger vor tids landskab. Det vil jeg gerne gøre sammen med dig.

Bæredygtighed har altid været en gennemgående faktor i mine projekter. Det være sig en støjvold med genanvendelig jord, et spejlbassin til himlens skyer, eller nye steder at bo i lokalsamfundet.

Design

Det offentlige rum

URBANITET er det moderne rum til mennesker og mobilitet. Byens puls og bevægelse er en metafor for liv og social interaktion. 

DET fysiske miljø er menneskeskabt og der findes ingen UNDO knap. Vi kan ikke gøre det om. Men vi kan gøre det bedre sammen. Det globale ansvar ved at skabe gode landskaber og byrum løses i alle skalaer. Fra gadens rendesten til stjernerne som byggesten.

DER er ingen let vej at gå. Men vi kan ikke gå i stå. Kom med og mal himlen blå!

Kommunikation

Har du behov for bistand til kommunikation og dialog, yder jeg det gerne. Det kan være som led i et projekt til projektejer, interessenter og ind i det politiske rum. Det kan være nøglen til at skabe større kvalitet og styrke et godt projekt eller proces. 

Kommunikation kan også være en specifik ydelse, der kan vende et mindset. Det kan jeg bidrage til, – i tæt og tillidsfuldt samspil med involverede parter.

ARKITEKTUR- AKTIVISME

Et af mine stærke brands. 

Udekontor – et nyt produkt og brand. Udekontor er et personligt og virkelighedsnært 1:1 produkt med afsæt i et nyt koncept for borgerinddragelse og bedre samskabelse. 

Hvordan møder embedsmanden borgeren, – når borgerne ikke kan finde frem til samfundets tjener, gemt bag lukkede døre og hævesænke-borde? Det har jeg et bud på, – uderum ikke er noget vi gør! 

Koncept – udekontor – jeg bevæger mig ud i virkeligheden og møder borgerne under åben himmel! Jeg er hvor borgeren er, på Black Friday, på en mandag ude på havnen eller en lørdag formiddag på byens sommermarked.

 

Kommunikation

Sprog

 

Jeg har boet flere steder i Danmark, i Europa og på Ækvator. Derfor kan jeg let tale med folk på godt fransk og engelsk, nok norsk, lidt tysk, noget jysk, og lidt creol. Og jeg kan tale fortroligt med få og kommunikere bredt til mange, men kan også tie og lytte. Jeg nyder at arbejde med mennesker og skabe et bedre sprog sammen. Derfor vil jeg gerne skrive skriften på væggen for dig. Giv mig et stikord eller en matrix og vi former et nyt sprog til en organisation, et produkt og i et nyt rum.

Kommunikation

Medier

 

Historisk Botanisk Have

i Vordingborg Kommune havde i 2021 100 års jubilæum. Som chef for Trafik og Ejendomme i kommunen, stod jeg i 2021 i spidsen for en udgivelse om haven. I den forbindelse besøgte TV2 Øst haven.

Du kan se indslaget her:

Du kan læse bogen her:

Kontakt

Lise Thorsen

Har du et projekt, et koncept, et frø at så eller en tung portefølje at fuldføre, – kontakt mig gerne. Jeg agerer i en bred geografi og mødes gerne om arkitektur, om samskabelse, og om projekter for det gode liv.

Denne side bruger cookies til at give den bedste visning.