Vælg en side

Lise Thorsen

Filosofi

Filosofi

Det jeg siger, er det jeg gør. 

Der er substans i min rådgivning. Fra turn-around og transformationsledelse til stabil drift i forretning, forvaltning og politik. Som leder og arkitekt arbejder jeg med det fælles rum. I organisationen udvikler jeg mennesker og medarbejderes potentiale. Jeg viser nye veje at gå og gode steder at stå.

Det immaterielle mellem mellem mennesker, er det stærkeste kit. Det vi ikke siger, eller taler om, kan omdannes til vores største potentiale. 

Gennem innovative processer og inspirerende samarbejder falder det mig naturligt, at skabe nyt mindset og brands i organisationer, hos medarbejdere og kunder. 

Både på store hold og på tomandshånd holder jeg nænsomt men godt fast. Med arbejdsomhed fører jeg opgaven til dørs. 

FILOSOFI

Designledelse

 Jeg er arkitekt med entreprenørskab og kunstnerisk åre, og skolet i mesterlæren. Giv mig en farve, eller en følelse, og jeg bygger et hus eller have til dig. Jeg gør drømme til konkrete projekter og skaber ny virkelighed i en virksomhed.

Som leder og arkitekt designer jeg det immaterielle. Det kan være en drøm eller vision, der gøres taktil og lige til at tage og føle på. Jeg udvikler balance mellem lys, skygge og farvepalet, mellem organisation, medarbejder og kunde. 

Jeg er et engageret menneske, der reflekterer etisk og agerer samfundsbevidst. Jeg leder mennesker med gefühl og skaber skaber nyt mindset og retning gennem transformativ ledelse. Mit drive er at formidle og skabe bæredygtige resultater af høj teknisk og arkitektonisk kvalitet.

FILOSOFI

Ledelsesbaggrund

I en årrække har jeg været tegnestuechef i Danmark og Norge i Skandinaviens førende arkitektrådgivning med ansvar for produktionsledelse og økonomistyring. Jeg har også været entreprenør, myndighed og ledet i offentlig organisation, hvor agendaen er politisk forankret og del af et levende lokalsamfund og borgerdemokrati.

Min baggrund er dermed bred med tværgående indsigt og geografisk spænd. Jeg er drevet af forretning, har ledet offentlige organisationer ind mod det politiske rum og arbejdet hele vejen rundt om bordet. Gennem designledelse og stærk økonomistyring ekstraherer jeg essensen og former nye organisationer og rum til mennesker og det fysiske miljø. 

 

 

 

Kontakt

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak. Har du et projekt, et koncept, et frø at så eller en tung portefølje at fuldføre, - kontakt mig gerne. 

Denne side bruger cookies til at give den bedste visning.