Vælg en side

Lise Thorsen

Kommunikation

Kommunikation

Har du behov for bistand til kommunikation og dialog, yder jeg det gerne. Det kan være som led i et projekt til projektejer, interessenter og ind i det politiske rum. Det kan være nøglen til at skabe større kvalitet og styrke et godt projekt eller proces. 

Kommunikation kan også være en specifik ydelse, der kan vende et mindset. Det kan jeg bidrage til, – i tæt og tillidsfuldt samspil med involverede parter.

ARKITEKTUR- AKTIVISME

Et af mine stærke brands. 

Udekontor – et nyt produkt og brand. Udekontor er et personligt og virkelighedsnært 1:1 produkt med afsæt i et nyt koncept for borgerinddragelse og bedre samskabelse. 

Hvordan møder embedsmanden borgeren, – når borgerne ikke kan finde frem til samfundets tjener, gemt bag lukkede døre og hævesænke-borde? Det har jeg et bud på, – uderum ikke er noget vi gør! 

Koncept – udekontor – jeg bevæger mig ud i virkeligheden og møder borgerne under åben himmel! Jeg er hvor borgeren er, på Black Friday, på en mandag ude på havnen eller en lørdag formiddag på byens sommermarked.

 

Kommunikation

Sprog

 

Jeg har boet flere steder i Danmark, i Europa og på Ækvator. Derfor kan jeg let tale med folk på godt fransk og engelsk, nok norsk, lidt tysk, noget jysk, og lidt creol. Og jeg kan tale fortroligt med få og kommunikere bredt til mange, men kan også tie og lytte. Jeg nyder at arbejde med mennesker og skabe et bedre sprog sammen. Derfor vil jeg gerne skrive skriften på væggen for dig. Giv mig et stikord eller en matrix og vi former et nyt sprog til en organisation, et produkt og i et nyt rum.

Kontakt 

Lise Thorsen

Har du et projekt, et koncept, et frø at så eller en tung portefølje at fuldføre, – kontakt mig gerne. Jeg agerer i en bred geografi og mødes gerne om arkitektur, om samskabelse, og om projekter for det gode liv.

Denne side bruger cookies til at give den bedste visning.